Bloguma Hoşgeldiniz !

Mücahit Polat

İnsanlara yararlı olmaya çalışan kendi halinde bir yazar.

Ne Aramıştınız?

E-posta Aboneliği!

En güncel yazılarımızdan anında haberdar olmak mı istiyorsun?? O zaman E-posta ile takip et!

İnternetten Para Kazanma Yolları [Adsens Reklamları]


Google Adsense Reklamları ile Para Kazanma


Arkadaşlar para kazanmak herkezin hayalidir ve bunu yapmanın da birçok yöntemi vardır.Bende bugün sizlere bu yöntemlerden en önemlisi olan google adsense reklamları ile nasıl para kazanabilirsiniz bunu anlatmaya çalışacağım.Dilerseniz lafı uzatmadan başlayalım.


  •  Blogunuzun veya web sitenizin olması lazım artık neredeyse herkezin bir blogu var evet ama blogumuzdan nasıl para kazanabiliriz tabiki google adsense reklamları ile peki bunu nasıl yaparız hemen onu anlatalım.

  • Blogumuzu açtık Sonrasında hemen vakit kaybetmeden kendi yayınlarınızı oluşturmaya başlayın çünkü adsense blogumuz açar açmaz blogunuz da reklam vermeyi etkinleştiriyor ama bu reklamlardan para kazanmanız için ilk önce kendi özgün yayınlarınızı oluşturmanız ve oluşturduğunuz sitenin en az 800 görüntüleme almanız gerekiyor ki reklamlarla para kazanma butonu aktif olsun.Sitenizin görüntüleme sayısının 800 olmasını elbette beklememize gerek yok bunun için yapmanız gerekenleri sizinle paylaşacagım. 

  •  Sizin blogunuzun görüntüleme sayısını artırmak için yapacagınız bir kaç işlem var.burda bizim amacımız google adsense reklam kazanmayı aktif etmek blogunuza sürekli takipci istiyorsanız bunun yollarınıda size anlatacağım.Geçelim hit yani blogumuz görüntü sayısını arttırma yöntemlerine aşağıdaki siteleri kullanarak çok kolay bir şekilde bunu başarabilirsiniz. 

Arkadaşlar Siteler tamamen türkçedir Yabancı siteleri eklemedim çünkü çoğunda Dolandırıcılık olayları var.Benim size önerim en üstteki sitedir.

Diğer Yazımı da Okuyabilirsiniz....

Birsorumolacak

3 yorum :

  1. Sahte hit çok iyi bir şey değil hatta daha çok zararı bile olabiliyor

    YanıtlaSil
  2. Zaten çok fazla yapmanıza gerek yok google sizi bir görsün yeter. :D

    YanıtlaSil
  3. Beni gördü aldı adsenseye zaten de tıklayan yok reklamlara

    YanıtlaSil

Soru ve Yorumlarınızı Bize Yazın


Yandex.Metrica Blogger Widgets